Eljosi uw partner voor de aanleg van terrassen, parkings en opritten.

Op zoek naar een tuinarchitect of tuinman? Of het nu gaat over het aanleggen van een eenvoudig terrassen, een eenvoudig tuinpad, Klinkers, vijvers en zwemvijvers, Grindpaden, verharde paden een oprit of openbare werken zoals een verharde gracht, Parkeerterreinen, het graven van sleuven voor nutsvoorziening of een stadsplein: Eljosi in Sint-Gillis-Waas (regio Sint-Niklaas en Beveren) zorgt steeds voor een verbluffend resultaat.

Het gepaste materiaal, de vakkennis en een voortdurend streven naar perfectie zorgen ervoor dat ook uw project, groot of klein, een perfecte afwerking krijgt. We realiseren alles naar uw wens en budget.

Een efficiënte aanpak garandeert bovendien een budgetvriendelijke realisatie! Zowel voor privé als bedrijven en openbaar realiseren onze tuinmannen en tuinarchitecten uw projecten of totaalprojecten. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte en advies op maat.

Wij zijn voornamelijk actief in de regio Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Beveren, Kruibeke, Temse, Stekene, Waasmunster, Hulst.
TUINAANLEG INFRASTRUCTUUR