Omgevingswerken en Professionele tuinaanleg reeds sinds 1989.


Eigenaar en oprichter Dirk Van Schoote richte Eljosi op in 1989 om zijn passie te kunnen delen met anderen. Eljosi staat, door jaren evaring, garant voor kwaliteit, budgetvriendelijkheid en zorg. Zowel voor het aanleggen en onderhouden van diverse tuinen als voor het realiseren van terrassen en opritten kan u bij Eljosi terecht. Uit de nieuwste trends en technologische

ontwikkelingen kiest Eljosi die materialen en technieken die het beste bij uw wensen aansluiten. Eljosi realiseert openbare werken en industrièˆle omkaderigen maar ook particuliere projecten. Met oog voor detail verzekeren we een keurige afwerking.

organogram


organogramELJOSI werkt met 2 werkploegen. Een werkploeg bestaat uit 1 projectbeheerder en 1 of meerdere projectmedewerkers. De projectbeheerder staat in voor de werken en het aansturen van de projectmedewerkers

Indien u als klant een vraag heeft kan u steeds terecht bij de projectbeheerder of bij eigenaar en oprichter Dirk Van Schoote.

Indien de projecten van een grote orde zijn kunnen beiden werkploegen samengevoegd worden om zo de werken sneller afgerond te krijgen. Bij specifieke werken kan er beroep gedaan worden op externe experten zoals een ingenieur, architect of tuinarchitect inzake beplanting.

neem contact op